Domenii de expertiză

Fie că sunteți victimă sau acuzat, avocat Stelian Nurciu se va ocupa de cazul dumeavoastră pentru a vă valorifica drepturile, va construi cea mai bună apărare pentru a vă atenua responsabilitatea, pentru a vă demonstra nevinovăția sau pentru a obține compensațiile corespunzătoare prejudiciului suferit.

Drept penal

Dreptul penal vizează faptele care constituie infracțiuni și sancționarea acestora pentru stabilirea ordinii sociale.

Infracțiuni contra persoanei

Infracțiuni contra patrimoniului

Infracțiuni contra autorității și frontierei de stat

Infracțiuni contra înfăptuirii justiției, de corupție și de serviciu, de fals, contra siguranței publice, contra conviețuirii sociale, electorale, securității naționale, contra capacității de luptă, genocid și război, infracțiuni speciale etc.

Drept civil

Dreptul civil vizează relațiile sociale patrimoniale și nepatrimoniale între persoane fizice/juridice sau între persone fizice/juridice și instituții de stat de drept public/privat.

Drepturile persoanei

Dreptul familiei

Drepturi reale și de creanță

Succesiuni

Partaj

Contracte

Executări etc.

Drept contravențional

Dreptul contravențional vizează faptele care constituie contravenții și sancționarea acestora pentru stabilirea ordinii de drept.

Contravenții rutiere

Contravenții privind disciplina în construcții

Raporturi de muncă, economice și comerciale etc.

Drept administrativ

Dreptul administrativ vizează relațiile sociale cu caracter administrativ între instituțiile de stat cât și între acestea și persoane fizice/juridice

 Administrația locală și centrală

Call Now Button